Het massagesalon van Antwerpen

Layer-1

Welkom
bij Baan Phetara
Massage in Antwerpen!

Er zijn momenteel vele wegenwerken in en rond
Antwerpen. Gelieve voldoende tijd te voorzien
om naar uw afspraak te komen.
U kan bij ons de cadeaubon onmiddellijk afprinten
als u deze online bestelt.

AIRCO aanwezig!

Layer-13-copy1

Boek vandaag en kom genieten
van een deugddoende:

Voetmassage

Lichaamsmassage

Thaïse massage

Kruidenstempelmassage

Hotstone massage

Layer-12-copy1

Wij bieden ook duomassages aan!

Geniet samen met je partner, vriend of vriendin
van een zalige massage in dezelfde ruimte.

Duomassage Antwerpen: Baan Phetara

Weg met de stress, weg met de zorgen!

Iedereen heeft wel eens last van stress. Dit gaat zich na een tijdje uitwerken op uw lichaam, waardoor u zich heel vermoeid voelt. Niet iedereen kan het zich veroorloven om de werksleur te doorbreken door samen met de partner op vakantie te gaan. Wat echter wel te veroorloven is, is een bezoekje aan ons massagesalon Baan Phetara – Duomassage Antwerpen. In ons salon in Antwerpen bieden we ontspanning aan in de vorm van vele verschillende soorten massages. Uw voeten vinden hun weg naar ontspanning via een voetmassage, uw lichaam wordt graag verzorgd door een intense lichamelijke massage, uw nek en schouders worden vaak erg belast en verkeerd bewogen, dus een nek- en schoudermassage doet zeker deugd. Daarnaast gebruiken we ook andere middelen buiten onze handen om uw lichaam extra goed te verzorgen. Kruidenstempels worden in de kruidenstempelmassages gebruikt en tijdens de hot stone massage helpen verhitte stenen uw lichaam te verwarmen. Maar u hoeft niet enkel alleen naar Baan Phetara te komen! U kan bij ons in Antwerpen ook voor een duomassage opteren. Of u nu met uw partner komt of met een vriendin, alles is mogelijk bij ons.

Bent u met een vriendin of vriend op stap in Antwerpen, veel geshopt, musea bezocht of gewoon gezellig gewandeld in de fijne Antwerpse buurten, dan kan u uw dag op een toffe en originele manier afsluiten met een duomassage. Ook met uw partner is dit het ideale moment om na te genieten en een intiem moment te delen. Want dat is de ervaring van velen met een duomassage in Antwerpen. In onze salons in Antwerpen bent u op de juiste plaats voor deze unieke ervaring.

Jullie worden onder handen genomen door een van onze professionele masseuses, die u verwennen met allerhande massagetechnieken. Normaal wordt er met een neutrale olie gewerkt, maar dit kan aangepast worden naargelang uw wensen. Onze masseuses focussen zich niet enkel op het ontspannen van uw spieren, maar ook op het ontgiften van uw lichaam. Baan Phetara staat voor relaxerend, niet voor erotisch. Daarom wordt vriendelijk gevraagd de slip aan te houden tijdens de massage.

Jullie liggen in dezelfde kamer en worden op hetzelfde moment gemasseerd. Dit is een ultieme vorm van onspanning, wat het delen met elkaar erg leuk en gezellig maakt. Jullie kunnen nog wat gezellig verder babbelen of gewoon deze unieke ervaring delen. De brandende kaarsen en de verspreiding van aromatische geuren maken de sfeer nog aangenamer. U verlaat Baan Phetara samen als herbronnen en ontspannen!

Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen
BTW (BE): 0831.135.095 - RPR Antwerpen

Tel : +32 (0) 3 707 18 57

GSM : +32 (0) 477 06 15 02 (9h - 21h)

E-mail : massage@baanphetara.be

Baan Phetara Betaalmogelijkheden

Contacteer ons

De Thaïse massage (in Antwerpen)

Een Thaise massage ontspant u niet enkel lichamelijk, maar ook mentaal. Baan Phetara ademt dan ook de relaxende sfeer van Thailand uit dankzij de vele authentieke decoratiestukken. Ons salon in Antwerpen bestaat uit meer dan enkel duomassages. U kunt er tafeltjes, schaaltjes, Boeddhabeeldjes of ander houdsnijwerk verkrijgen. Alles wat we aanbieden is rechtstreeks geïmporteerd vanuit Thailand. Zo’n Boeddhabeeldje is trouwens een mooi geschenk om iemand geluk en sereniteit toe te wensen. In elk geval is Baan Phetara een oord van rust in het midden van de stad. Om van een duomassage te genieten in ons salon in Antwerpen, maakt u het best een afspraak. Zo bent u zeker dat u geen moment hoeft te wachten!

Een origineel cadeau: Duomassage

Natuurlijk is een duomassage ook een origineel cadeau voor een verjaardag of Valentijn. Wil u graag iemand verwennen met een duomassage in Antwerpen, bel ons dan gerust op voor een geschenkbon.

We hebben echter ook interessante aanbiedingen en acties. Zo kunnen u en uw partner of vriend/vriendin genieten van ons arragement in samenwerking met Krua Thai, één van de beste Thaise restaurants van Antwerpen. Eerst krijgt u een duomassage, om erna heerlijk te gaan eten in Krua Thai. Er zijn drie verschillende opties waar de prijs varieert naargelang de massageduur. Voor meer gedetailleerde informatie kan u een kijkje nemen op onze site: Baan Phetara – Massage Antwerpen