Het massagesalon van Antwerpen

Layer-1

Welkom
bij Baan Phetara
Massage in Antwerpen!

Er zijn momenteel vele wegenwerken in en rond
Antwerpen. Gelieve voldoende tijd te voorzien
om naar uw afspraak te komen.
U kan bij ons de cadeaubon onmiddellijk afprinten
als u deze online bestelt.

AIRCO aanwezig!

Layer-13-copy1

Boek vandaag en kom genieten
van een deugddoende:

Voetmassage

Lichaamsmassage

Thaïse massage

Kruidenstempelmassage

Hotstone massage

Layer-12-copy1

Wij bieden ook duomassages aan!

Geniet samen met je partner, vriend of vriendin
van een zalige massage in dezelfde ruimte.

Massage Antwerpen: Baan Phetara

Weg met de stress, weg met de zorgen!

Hebt u de nood om er eens uit te zijn? Eens al je zintuigen te laten verwennen? Die nieuwe start kan je meteen krijgen door een heerlijke massage. In hartje Antwerpen kan u daarvoor terecht bij Baan Phetaraa – Massage Antwerpen. Zij bieden u sinds 2011 Thaïse massages aan in Antwerpen in hun salon op de Pelgrimstraat 14.

Met een variërende dosering en ritme wordt u verwend met fricties, knedingen en strijkingen. Men maakt voor deze Thaïse massages gebruik van een neutrale olie, maar indien u dit wenst, kan ook een aromatische olie gebruikt worden. Zo heeft u de keuze uit lavendel, jasmijn, eucalyptus en nog veel meer. Wij van Baan Phetara vinden het namelijk belangrijk dat u een volledige, holistische ervaring heeft, met alles erop en eraan. Daarom kunt u bij ons hier in Antwerpen terecht voor verschillende soorten massages. Zo hebben uw voeten de keuze voor een voetmassage, waarbij uw voeten intens kunnen genieten na een lange dag werken. Uw nek en schouders opteren het best voor een nek- en schoudermassage, zodat zij de volle aandacht krijgen en eindelijk verlost raken van de opgedane spierspanningen tijdens de lange werkdagen. Uw lichaam heeft natuurlijk de meeste keuze. Houdt u van aromatische olie, dan kan u een lichaamsmassage met aromatische olie boeken, zo wordt niet alleen uw lichaam geprikkeld door de intensiteit van de geuren, maar ook uw geest ruimt alle gedachten weg en maakt plaats voor de energie van de geuren. Heeft u liever een gewone olie, dan is dit natuurlijk ook mogelijk en kan u bij Baan Phetara – Massage Antwerpen terecht voor een lichaamsmassage met neutrale olie. Wil u liever een specialere lichaamsmassage, dan heeft u geluk, want onze masseuses zijn ook gespecialiseerd in de traditionele Thaise massagetechniek. Hierbij maken ze gebruik van yogaposes, om alle laatste resten spanning weg te werken. Deze massage is erg intens, omdat onze masseuses soms al hun ledematen gebruiken om u te verlossen van uw spanningen. Via hun ellebogen en knieën kunnen ze beter kneden en de gespannen zones beter bereiken. U bent dus aan het goede adres bij Baan Phetara voor uitstekende massages in Antwerpen.

Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen
BTW (BE): 0831.135.095 - RPR Antwerpen

Tel : +32 (0) 3 707 18 57

GSM : +32 (0) 477 06 15 02 (9h - 21h)

E-mail : massage@baanphetara.be

Baan Phetara Betaalmogelijkheden

Contacteer ons

Een stukje Thaïland in huis

Bent u na deze weldoende massage benieuwd naar wat Thailand nog meer te bieden heeft? Neem dan zeker eens een kijkje in de Thai Shop, die Baan Phetara ook aanbiedt. U vindt er vast wel iets naar uw smaak vinden ter decoratie van uw huis of als geschenk voor een dierbare.

Inderdaad, u kunt bij Baan Phetara te Antwerpen genieten van een deugddoende massage, maar dat is niet alles! Ook réchtstreeks geïmporteerde Thaïse geschenkideeën en decoratiestukken kunt u bij ons vinden. Bronzen en houten Boeddhabeeldjes, Temphanons, houtsnijwerk, schaaltjes, tafeltjes,… noem maar op. Een klein stukje Thailand in Antwerpen dus, met massages er bovenop!

Wilt u meer informatie over massages die Baan Phetara biedt in Antwerpen? Ga dan op onze website kijken Baan Phetara – Massage Antwerpen en contacteer ons via de gegevens die u online vindt. Als u liever niet wil wachten op uw massage, maak dan direct een afspraak met ons.

Liever een andere massage?

Opteert u graag voor massages met behulp van andere middelen, dan kan u ook kiezen voor een kruidenstempelmassage of een hot stone massage.

U zult het merken, na zo’n relaxerende massage zal je er weer helemaal tegenaan kunnen. Massages zijn namelijk niet enkel op de ontspanning van spieren gericht, maar brengen ook de geest in balans. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd zodat u door middel van een zuiver lichaam volledige rust vindt, zelfs midden in de drukte van Antwerpen. Deze massage is dus uiteraard niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar erotiek. Daarom is het de huisregel bij Baan Phetara dat men de slip aanhoudt tijdens de massages.

Boek nu uw massage en kom lekker genieten in ons zinnenprikkelend decor!