Het massagesalon van Antwerpen

Layer-1

Welkom
bij Baan Phetara
Massage in Antwerpen!

Er zijn momenteel vele wegenwerken in en rond
Antwerpen. Gelieve voldoende tijd te voorzien
om naar uw afspraak te komen.
U kan bij ons de cadeaubon onmiddellijk afprinten
als u deze online bestelt.

AIRCO aanwezig!

Layer-13-copy1

Boek vandaag en kom genieten
van een deugddoende:

Voetmassage

Lichaamsmassage

Thaïse massage

Kruidenstempelmassage

Hotstone massage

Layer-12-copy1

Wij bieden ook duomassages aan!

Geniet samen met je partner, vriend of vriendin
van een zalige massage in dezelfde ruimte.

Relaxmassage Antwerpen: Baan Phetara

Weg met de stress, weg met de zorgen!

Heeft u de nood om eens los te komen van de dagelijkse stress en sleur? Eens al je zintuigen te laten prikkelen op allerlei manieren? Een heerlijke Thaïse relaxmassage in Antwerpen kan u een nieuwe start geven. Baan Phetara – Relaxmassage Antwerpen – biedt u deze Thaïse relaxmassage aan in hun salon te Antwerpen.

Op een afwisselend tempo en dosering wordt u verwend met strelingen, fricties en knedingen. Al onze masseuses hebben een professionele opleiding gekregen en zijn bekend met de Thaise rituelen. Ze kunnen goed met hun handen voelen waar de spanningen in uw lichaam gelocaliseerd zijn en zullen juist op die plaatsen meer druk in de diepte uitoefenen. U voelt direct het verschil. Als u echter fysiotherapeutische klachten hebt, dan wordt u beter doorverwezen naar een kinesist. Wilt u in Antwerpen echt ontspannen, dan is een relaxmassage ideaal voor u. Na een lange werkdag, een zaterdagse shopping trip of een intense emotionele week, doet een relaxmassage erg veel deugd.

Men maakt voor de massages gebruik van een neutrale olie, maar naargelang uw wensen kan u ook opteren voor een aromatische olie. Zo kan u onder andere kiezen voor lavendel, jasmijn of eucalyptus. Deze geuren vervullen de massageruimte, waardoor al uw zintuigen honderd procent geprikkeld worden. U zult het merken, na zo’n relaxmassage zullen uw batterijen terug volledig opgeladen zijn. Ons salon in Antwerpen bieden immers een relaxmassage voor zowel lichaam als geest. Massages zijn namelijk niet enkel op de relaxatie van spieren gericht, maar dragen ook bij tot de geestelijke ontspanning. Soms kan het dagelijks leven een echte uitdaging zijn en vraagt het meer energie dan u zelf beseft. Deze tol is niet altijd even gemakkelijk om dragen, veel mensen vergeten aan zichzelf te denken en kunnen de druk minder aan. Het is dus belangrijk om af en toe even een zelfmomentje in te lassen, waar u de ogen dichtdoet en alle gedachten loslaat. Geen to-do lijstjes meer, gewoon de eenheid met uw lichaam, de intensiteit van uw ontspannen ervaring en de prikkelende geuren die u overal naartoe brengen.

U komt dus als herboren terug, met veel nieuwe energie om nieuwe dingen te ondernemen. Ook de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd zodat u met een zuiver lichaam volledig tot rust kan komen, zelfs midden in de drukte van Antwerpen. Deze relaxmassage is dus uiteraard niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar erotiek, en tijdens de massage wordt om die reden gevraagd om de slip aan te houden.

Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen
BTW (BE): 0831.135.095 - RPR Antwerpen

Tel : +32 (0) 3 707 18 57

GSM : +32 (0) 477 06 15 02 (9h - 21h)

E-mail : massage@baanphetara.be

Baan Phetara Betaalmogelijkheden

Contacteer ons

Graag wat meer info over onze relaxmassages?

Wilt u nog meer te weten komen over de relaxmassages van Baan Phetara – Relaxmassage Antwerpen? Bezoek dan zeker eens de website Baan Phetara – Relaxmassage Antwerpen of contacteer ons via de gegevens die u online vindt. Als u zeker wilt zijn van uw plaatsje op het moment dat u wilt komen, aarzel dan niet om op voorhand telefonisch een afspraak te maken. Gelukkig hebben we praktische openingstijden voor druk bezette mensen, zo zijn we open op zaterdag, zon- en feestdagen. Een relaxmassage in Antwerpen, gemakkelijk dichtbij huis!

Een stukje Thaïland bij u in huis

Bent u daarna helemaal weg van deze Thaïse relaxmassages en houdt u van de Thaïse cultuur en gewoontes? Aarzel dan niet om eens een kijkje te nemen in de Thai Shop, die Baan Phetara ook aanbiedt. U vindt er vast en zeker heel wat interessante ideetjes voor decoratie en cadeaus in het uitgebreide assortiment!

Inderdaad, niet alleen kunt u bij Baan Phetara te Antwerpen genieten van een deugddoende relaxmassage, ook rechtstreeks geïmporteerde Thaïse stukken kunt u hier vinden. Houten en bronzen Boeddhabeeldjes en Temphanons, allerlei houtsnijwerk, schaaltjes, tafeltjes en nog veel meer. Een klein stukje Thailand in Antwerpen dus.