Het massagesalon van Antwerpen

Layer-1

Welkom
bij Baan Phetara
Massage in Antwerpen!

Er zijn momenteel vele wegenwerken in en rond
Antwerpen. Gelieve voldoende tijd te voorzien
om naar uw afspraak te komen.
U kan bij ons de cadeaubon onmiddellijk afprinten
als u deze online bestelt.

AIRCO aanwezig!

Layer-13-copy1

Boek vandaag en kom genieten
van een deugddoende:

Voetmassage

Lichaamsmassage

Thaïse massage

Kruidenstempelmassage

Hotstone massage

Layer-12-copy1

Wij bieden ook duomassages aan!

Geniet samen met je partner, vriend of vriendin
van een zalige massage in dezelfde ruimte.

Voetmassage Antwerpen: Baan Phetara

Weg met de stress, weg met de zorgen!

Hebt u de nood aan een deugddoende vakantie? Of om je ten minste eens goed te laten verwennen? Massagesalon Baan Phetara – Voetmassage Antwerpen kan u hierbij helpen. Want bijvoorbeeld na een dagje shoppen in Antwerpen kan een Thaïse voetmassage wonderen doen. Het salon van Baan Phetara in Antwerpen biedt u voetmassages en gewone massages aan in hun twee salons.

Heeft u wat last van knellende voeten, alsof ze uw schoenen uit de voegen zullen doen barsten? Zijn uw voeten vaak dik aan het einde van de dag? Krijgt u vaak blaren of eeltvlakken na een hele dag wandelen? Doen uw voeten soms gewoon pijn? Indien u ja antwoordt op de meeste van deze vragen, dan kunnen uw voeten wel eens een voetmassage gebruiken. Woont u in regio Antwerpen of bent u er op bezoek, maak dan eens een afspraak bij Baan Phetara voor een deugddoende voetmassage. U gebruikt uw voeten namelijk elke dag. Ze dragen heel uw gewicht en brengen u overal naartoe. Het is dus van uiterst groot belang dat u uw voeten in goede conditie houdt en ze goed verzorgt. Anders krijgt u last van teveel eeltvorming, blaren en pijnlijke knobbels. Natuurlijk heeft u ook nood aan goede schoenen. Maar een voetmassage kan veel wonderen verrichten.

Op een veranderend tempo laat u zich verwennen met strelingen, fricties en knedingen. De voetmassage is belangrijk voor de doorstroming van energie doorheen uw lichaam. Uw voeten vormen immers het eindpunt van uw lichaam. Tijdens onze voetmassage bouwen onze masseuses de intensiteit langzaam op. Eerst krijgen uw voeten een heerlijk opwekkend voetbadje, waarbij uw nek en schouders rustig gemasseerd worden. Daarna begint de echte massage, met wrijvingen van de voet en enkel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van acupressuur, waarbij we massagestokjes een lichte druk laten uitoefenen op de voeten. Hiermee wordt op deze drukpunten verbinding gemaakt met verschillende lichaamsorganen, waar energiedoorstromingen naartoe leiden. Soms kunnen er blokkades zijn in deze doorstromingen. Dit weet u snel wanneer u een pijnscheutje voelt op die plekken. Dan kunnen onze masseuses verder op deze blokkades werken en de pijn verlichten. Onze voetmassages in onze salons in Antwerpen gaan dus verder dan de oppervlakkige massages.

Men maakt voor de massages gebruik van een neutrale olie, maar naargelang uw wensen kan u ook kiezen voor een geurende olie. Houdt u van lavendel, jasmijn of eucalyptus? Dan zullen uw voeten de volgende dagen nog zo ruiken. U zult het merken, na zo’n massage zullen uw batterijen terug volledig opgeladen zijn. Massages zijn namelijk niet enkel op de relaxatie van spieren gericht, maar dragen ook bij tot de geestelijke ontspanning. Ook de afvoer van gifstoffen in het lichaam wordt gestimuleerd zodat u met een rein lichaam volledig ontladen terug kunt vertrekken, zelfs midden in Antwerpen. Deze massage is dus uiteraard niet erotisch getint, en daarom wordt gevraagd om tijdens de massage de slip aan te houden.

Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen
BTW (BE): 0831.135.095 - RPR Antwerpen

Tel : +32 (0) 3 707 18 57

GSM : +32 (0) 477 06 15 02 (9h - 21h)

E-mail : massage@baanphetara.be

Baan Phetara Betaalmogelijkheden

Contacteer ons

Meer Thaïse cultuur in onze Thai Shop

U hebt net een tipje van de Thaise cultuur leren kennen – in Antwerpen – door een voetmassage, en u wil wel verder op ontdekking? Bezoek dan zeker eens de Thai Shop die ook deel van Baan Phetara u uitmaakt. Je vindt er gegarandeerd een prachtig decoratiestuk terug of een leuk geschenk!

Baan Phetara in Antwerpen is meer dan voetmassages alleen dus. Je vindt er houten en bronzen kunstwerkjes, zoals Boeddhabeeldjes en Temphanons. Ook schaaltjes, tafeltjes en allerlei andere authentieke Thaïse spullen! Dit dankzij de réchtstreeks geïmporteerde producten. Zo vindt u in dit salon voor voetmassages te Antwerpen, een stukje Thailand terug.

Meer over Baan Phetara – Massage Antwerpen?

Wilt u nog meer info over Baan Phetara? Surf dan zeker eens naar de website www.baanphetara.be en contacteer ons via de gegevens die u op de site terugvindt. Wij maken graag met u een reservatie, zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u ons een bezoekje wil brengen.