Het massagesalon van Antwerpen

Een ontspannende voetmassage

Voetmassage Uw lichaam is een aaneenschakeling van energiebanen. Een voetmassage stimuleert de energiedoorstroming en vermindert spanning – zowel psychisch als fysiek. Je merkt het meteen: een betere doorbloeding, de activatie van organen en de stimulatie van je zenuwbanen zorgen voor een gezond, tintelend en ontspannen gevoel in je hele lichaam.

We voeren een nauwkeurige massage uit van de drukpunten op je voetzolen. Maar eerst geniet je van een deugddoend voetbad én een schouder- en nekmassage. Ben je er klaar voor? Dan starten we met de opwarming van je voeten. De lichte wrijfbewegingen gaan ongemerkt over in lichte knedingen en acupressuur.

Je voetzolen staan in verbinding met je hele lichaam. Al je vitale organen staan via meridianen in contact met de zool van je voet. Als de ogen de spiegel zijn van de ziel, dan zijn de voeten de spiegel van het lichaam.

Voel je tijdens deze massage een kleine pijnprikkel? Dan kan dat een teken zijn dat je last hebt van blokkades. Door de voetmassage ontspannen we je lichaam en heffen we blokkades in je interne huishouding op. Bovendien herstelt het de balans tussen lichaam en geest.

Probeer het vandaag nog en boek jouw voetmassage in Antwerpen bij Baan Phetara.

Voetmassage prijzen

15 min. 30 min. 60 min. 90 min.
Voetmassage € 30 € 50

Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen
BTW (BE): 0831.135.095 - RPR Antwerpen

Tel : +32 (0) 3 707 18 57

GSM : +32 (0) 477 06 15 02 (9h - 21h)

E-mail : massage@baanphetara.be

Baan Phetara Betaalmogelijkheden

Contacteer ons

  •  Onze massages kunnen ook in duoformule genomen worden.