Het massagesalon van Antwerpen

Layer-1

Welkom
bij Baan Phetara
Massage in Antwerpen!

Er zijn momenteel vele wegenwerken in en rond
Antwerpen. Gelieve voldoende tijd te voorzien
om naar uw afspraak te komen.
U kan bij ons de cadeaubon onmiddellijk afprinten
als u deze online bestelt.

AIRCO aanwezig!

Layer-13-copy1

Boek vandaag en kom genieten
van een deugddoende:

Voetmassage

Lichaamsmassage

Thaïse massage

Kruidenstempelmassage

Hotstone massage

Layer-12-copy1

Wij bieden ook duomassages aan!

Geniet samen met je partner, vriend of vriendin
van een zalige massage in dezelfde ruimte.

Ontspanningsmassage Antwerpen: Baan Phetara

Weg met de stress, weg met de zorgen!

Een ontspanningsmassage is een speciale massage met als hoofddoel het tot rust brengen van geest en lichaam. Regelmatig een dergelijke massage laten doen is echter niet enkel ontspannend: het heeft een heilzame werking op de gezondheid van lichaam en geest. Boek nu uw afspraak bij Baan Phetara – Ontspanningsmassage Antwerpen.

Het doel van een ontspanningsmassage Antwerpen

Zoals de naam het zelf zegt heeft een ontspanningsmassage als doel het lichaam volledig tot rust te brengen waardoor een algemeen gevoel van ontspanning teweeg wordt gebracht. Dit gebeurt doordat spanningen die zich in het lichaam hebben opgebouwd wegvloeien, waardoor je je naderhand jonger en als herboren voelt. Dit heeft dan weer als gevolg dat belangrijke lichaamsfuncties beter zullen werken – en dat is natuurlijk van essentieel belang voor de mentale en lichamelijke gezondheid.

De effecten van een ontspanningsmassage Antwerpen

1. De bloeddoorstroming wordt gestimuleerd
2. Afvalstoffen in het lichaam worden afgevoerd
3. De spierkracht en spierspanning worden hersteld
4. Verkrampte spieren worden losgemaakt
5. De spiergevoeligheid wordt hersteld
6. De huid- en spierbeweeglijkheid verbeteren

Regelmatig een ontspanningsmassage ondergaan zorgt voor een betere gezondheid en meer vitaliteit. Daarbij kan een dergelijke massage ook dienen als een moment van rust, waarbij je tot jezelf kan komen en bewust worden van je eigen lichaam. Net zoals bij elk soort massage is het bij een eerste sessie vooral belangrijk om aan te geven waar je het meest van geniet. Op die manier stap je volledig voldaan weer naar buiten!

Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen
BTW (BE): 0831.135.095 - RPR Antwerpen

Tel : +32 (0) 3 707 18 57

GSM : +32 (0) 477 06 15 02 (9h - 21h)

E-mail : massage@baanphetara.be

Baan Phetara Betaalmogelijkheden

Contacteer ons

Een ontspanningsmassage, voor elk wat wils

Een massage is iets persoonlijks: het gaat om jouw lichaam dat op een bepaalde manier functioneert en dus ook verzorgd moet worden. Elk lichaam is anders en juist daarom is een persoonlijke aanpak van groot belang.

Zo kan je kiezen voor een rustige of stevige massage met de nadruk meer op de rug, benen of armen, enzovoort. Hoe dan ook zorgt een ontspanningsmassage voor een betere doorbloeding, een rustige geest en een goede gezondheid.

De aanpak bij een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage staat volledig in functie van je lichaam en geest en geeft deze de kans om helemaal tot rust te komen. Doorgaans duurt een dergelijke massage slechts een half uur maar heeft het wel een groot effect op je gevoel van welzijn, zowel lichamelijk als mentaal.

Er wordt gebruik gemaakt van een warm deken en handdoeken om je toe te dekken op de plaatsen die niet gemasseerd hoeven te worden. Daarbij is de massageruimte aangenaam warm en zorgt rustige achtergrondmuziek voor nog meer ontspanning.