Het massagesalon van Antwerpen

Layer-1

Welkom
bij Baan Phetara
Massage in Antwerpen!

Er zijn momenteel vele wegenwerken in en rond
Antwerpen. Gelieve voldoende tijd te voorzien
om naar uw afspraak te komen.
U kan bij ons de cadeaubon onmiddellijk afprinten
als u deze online bestelt.

AIRCO aanwezig!

Layer-13-copy1

Boek vandaag en kom genieten
van een deugddoende:

Voetmassage

Lichaamsmassage

Thaïse massage

Kruidenstempelmassage

Hotstone massage

Layer-12-copy1

Wij bieden ook duomassages aan!

Geniet samen met je partner, vriend of vriendin
van een zalige massage in dezelfde ruimte.

Sportmassage Antwerpen: Baan Phetara

Weg met de stress, weg met de zorgen!

Heeft u onlangs een lichamelijke zware inspanning geleverd of sport u structureel intensief? Een sportmassage is dan de oplossing voor u! Onze masseuses zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de doorbloeding door middel van dit type massage waardoor uw spieren meer ontspannen – en de doorbloeding verbetert. Op deze pagina leest u de voordelen van sportmassage Antwerpen, onze arrangementen en kunt u direct via onze contactgegevens deze massage boeken.

Wat is een Sportmassage?

Een sportmassage is een stevige massage waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit spieren worden gehaald. Tijdens de behandeling kunt u lichte pijn ervaren, omdat onze masseuses diep tot de spieren doordringen om deze soepeler te maken. Echter zal onze masseuse altijd met u overleggen zodat de massage prettig blijft. Het effect na de massage is echter heerlijk: u zult zich meer ontspannen voelen en minder fysieke pijn ervaren.

Voordelen van een sportmassage

  • Verbeteren van doorbloeding van de spieren
  • Knopen in spieren worden eruit gehaald
  • Voorkomen van overbelasting en sportblessures

Voor wie is de Sportmassage geschikt?

Wanneer u een zware fysieke inspanning heeft geleverd of regelmatig intensief sport, is de sportmassage zeer geschikt voor u. Samen met onze masseuse bepaalt u de focusgebieden waarop de nadruk wordt gelegd. Het is mogelijk om een sportmassage te nemen vóórdat u start met een fysieke inspanning (om uw spieren te activeren) of achteraf om uw spieren te laten herstellen. Na een sportieve inspanning ontstaan er namelijk kleine scheurtjes in uw spieren die voor spierpijn zorgen en vanzelf herstellen. Met een sportmassage wordt dit proces versneld.

 

 

Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen
BTW (BE): 0831.135.095 - RPR Antwerpen

Tel : +32 (0) 3 707 18 57

GSM : +32 (0) 477 06 15 02 (9h - 21h)

E-mail : massage@baanphetara.be

Baan Phetara Betaalmogelijkheden

Contacteer ons

Sportmassage Antwerpen

Nabij Antwerpen vindt u onze massagesalon Massage Antwerpen – Baan Phetara waar wij verschillende massages aanbieden. De salon is dagelijks geopend tussen 11.00 – 20.00.

Massage boeken?

Neem contact op met ons voor een sportmassage te boeken: https://www.baanphetara.be/contact/. Naast een sportmassage voor uzelf kunt u ook een naaste voorzien van een cadeaubon voor een (sport)massage naar keuze in Antwerpen: https://www.baanphetara.be/massage-geschenkbons/.