Het massagesalon van Antwerpen

Layer-1

Welkom
bij Baan Phetara
Massage in Antwerpen!

Er zijn momenteel vele wegenwerken in en rond
Antwerpen. Gelieve voldoende tijd te voorzien
om naar uw afspraak te komen.
U kan bij ons de cadeaubon onmiddellijk afprinten
als u deze online bestelt.

AIRCO aanwezig!

Layer-13-copy1

Boek vandaag en kom genieten
van een deugddoende:

Voetmassage

Lichaamsmassage

Thaïse massage

Kruidenstempelmassage

Hotstone massage

Layer-12-copy1

Wij bieden ook duomassages aan!

Geniet samen met je partner, vriend of vriendin
van een zalige massage in dezelfde ruimte.

Thai massage Antwerpen: Baan Phetara

Weg met de stress, weg met de zorgen!

Heeft u een drukke dag achter de rug, door de hoge werkdruk of de zaterdagse shopping trip in Antwerpen? Verlangt u naar rust en stilte en heeft u nood aan absolute ontspanning? Dan koopt u best een vliegtuigticket naar Thailand. Daar komt u zeker tot rust, aan het strand met het geruis van de zee en de zilte zandgeuren, in één van de vele boeddhistische tempels of door de culinaire hoogtepunten die u met het lichte, voedzame eten beleeft. Klinkt dit als muziek in de oren, maar heeft u er momenteel te weinig geld voor? Dan kan u ook gewoon gezellig terecht bij Baan Phetara – Thai Massage Antwerpen. Wij brengen dit Thailand graag tot bij u, door de rustgevende sfeer die wij bieden en de verschillende Thaise massages, die tot de beste in Antwerpen behoren.

Bij Baan Phetara vindt u de authentieke uitstraling van Thailand, waar de verscheidenheid van Boeddhabeeldjes voor een relaxerende  sfeer zorgen. Ze gaan gepaard met wierookstokjes en zijn het perfecte geschenk om iemand geluk en sereniteit toe te wensen. Het is zeker eens de moeite om de verschillende decoratiestukken te komen bekijken!

Baan Phetara staat dus echter ook bekend om zijn zalige massages. Veel mensen zijn constant op de baan in Antwerpen, dan kan een Thaise massage de stress heel wat verlichten. Na een dagje tussen de menigte te shoppen in de winkelstraten zijn de meeste mensen uitgeput. Gelukkig openen wij ook onze deuren op zaterdag, tot 20u in ons salon in de Pelgrimsstraat en tot 18u in ons salon in de Kloosterstraat. Zo kan u na uw shopping trip bij ons een rustgevende en ontspannende massage reserveren. Bent u juist met een vriendin gaan shoppen voor een nieuwe outfit of met uw partner een cadeau gaan uitkiezen, dan kunnen jullie natuurlijk ook allebei bij ons terecht met de duomassage. Jullie kunnen zelfs jullie babbel voortzetten, want de massage vindt plaats in dezelfde ruimte. Ons massagesalon vormt dan een oord van rust in het midden van Antwerpen, waar onze massages je lichamelijk meenemen naar het verre Thailand. Wanneer u zin heeft om uw voeten te verlichten van de dagelijkse lasten die ze ondergaan, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze masseuses verwennen u op een veranderend tempo met strelingen en knedingen. Dit geldt ook voor de lichaamsmassages. Meestal maken we standaard gebruik van een neutrale olie, maar voor een geurende olie kan ook geopteerd worden. Geuren als eucalyptus, lavendel en jasmijn brengen de geest tot rust met hun intense werking.

Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen
BTW (BE): 0831.135.095 - RPR Antwerpen

Tel : +32 (0) 3 707 18 57

GSM : +32 (0) 477 06 15 02 (9h - 21h)

E-mail : massage@baanphetara.be

Baan Phetara Betaalmogelijkheden

Contacteer ons

Een Thai massage op een gepast moment

Ons salon is niet alleen op zaterdag open, maar ook op zondag en zelfs tijdens de feestdagen! Wil u vlak voor de zware Paasmaaltijd nog even een ademmoment inlassen, maak dan zeker een reservatie bij ons. Vraagt de Kerstperiode veel sociale energie van u? Las dan een korte, maar intense rustpauze bij ons in. Baan Phetara is uniek in Antwerpen door ook op zondag Thaise massages aan te bieden.

U kunt natuurlijk een kijkje nemen op onze site (www.baanphetara.be) voor meer informatie en wanneer u overtuigd bent kunt u telefonisch een afspraak met ons maken.

Zelfs al wanneer u geen interesse heeft in een massage, is ons salon een plek om tot rust te komen en Thailand beter te leren kennen.

De Thai massage uitgelegd

De traditionele Thai massage in ons salon te Antwerpen gebeurt zonder olie. Hierbij krijgt u een yoga tenue en wordt de massage op een matras uitgevoerd en niet op een massagetafel. Door middel van verschillende yoga posities worden blokkades losgemaakt en uw lichaam geharmoniseerd. Tijdens deze Thai massage wordt u met knieën en ellenbogen bewerkt. Soms wordt zelfs het complete lichaamsgewicht gebruikt om uw lichaam zo goed mogelijk te strekken en te buigen. De laatste restjes spanning worden weggekneed. Wij garanderen u de beste Thai massage in Antwerpen en omstreken!

Boek nu uw ontspannende Thai Massage bij Baan Phetara – Thai Massage Antwerpen!