Het massagesalon van Antwerpen

Layer-1

Welkom
bij Baan Phetara
Massage in Antwerpen!

Er zijn momenteel vele wegenwerken in en rond
Antwerpen. Gelieve voldoende tijd te voorzien
om naar uw afspraak te komen.
U kan bij ons de cadeaubon onmiddellijk afprinten
als u deze online bestelt.

AIRCO aanwezig!

Layer-13-copy1

Boek vandaag en kom genieten
van een deugddoende:

Voetmassage

Lichaamsmassage

Thaïse massage

Kruidenstempelmassage

Hotstone massage

Layer-12-copy1

Wij bieden ook duomassages aan!

Geniet samen met je partner, vriend of vriendin
van een zalige massage in dezelfde ruimte.

Thaise massage Antwerpen: Baan Phetara

Weg met de stress, weg met de zorgen!

De Thaise massage Antwerpen vind zijn oorsprong meer dan 2500 jaar geleden bij de Boeddhistische monniken in Thailand, die deze toepasten als een vorm van genezing. Bij het Boeddhisme staan harmonie en samenhang tussen geest en lichaam centraal en daar is de Thaise massage dan ook een toonbeeld van. Het is als het ware een overblijfsel van de eeuwenoude spirituele en medische Boeddhistische traditie.

Een Thaise massage, een onvergetelijke ervaring

Een dergelijke massage is een hele belevenis en kan in bepaalde opzichten niet vergeleken worden met een traditionele massage. Zo wordt de massage gegeven op een matras in plaats van een tafel en gebeurt die in een speciale Yoga-outfit. Tijdens de massage worden onder begeleiding van de masseuse bepaalde Yoga houdingen aangenomen.

De masseuse gebruikt ellebogen, knieën en vaak het hele lichaam om dat van jou te masseren waardoor spierspanning en stress beter afgevoerd kunnen worden. Het gevolg? Een harmonisering van het lichaam waarbij blokkades verwijderd worden en je je als herboren voelt.

De voordelen van een Thaise massage Antwerpen

Een Thaise massage biedt enkele unieke voordelen:

1. Een betere bloedcirculatie en een betere werking van het lymfeklierstelsel
2. Een sterker immuunsysteem en een tragere veroudering
3. Meer vitaliteit en een langer leven

Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen
BTW (BE): 0831.135.095 - RPR Antwerpen

Tel : +32 (0) 3 707 18 57

GSM : +32 (0) 477 06 15 02 (9h - 21h)

E-mail : massage@baanphetara.be

Baan Phetara Betaalmogelijkheden

Contacteer ons

De traditionele Thaise massage Antwerpen toegepast in de praktijk

Bij een Thaise massage worden je voeten gewassen waarna je een traditioneel Thais gewaad aankrijgt. Dit gewaad vormt geenszins een belemmering tijdens de massage maar is natuurlijk geen verplichting. De massage wordt op een verhoogde matras uitgevoerd, zonder olie. Tijdens de massage zelf houd je verschillende yogaposities aan – een dergelijke massage wordt daarom dan ook wel eens ‘Yoga for Lazy people’ genoemd. De masseuse of masseur gebruikt heel haar of zijn lichaam om druk te geven op de verschillende delen van het jouwe.

De Thaise massage, een mengelmoes van behandelingen

De Thaise massage is zo efficiënt bij het bestrijden van stress en spanningen in het lichaam omdat het een mengeling is tussen verschillende behandelingstechnieken. Zo komt er Yoga bij kijken maar ook acupressuur en stretching spelen een grote rol. Het doel is hoe dan ook om het lichaam in zijn natuurlijk balans te brengen en blokkades te verwijderen. Door middel van helende aanrakingen worden alle drukpunten vrijgemaakt van spanning waardoor de Prana (of levensenergie) weer vrij kan bewegen.